Fyra dagar borta

 
Träning, tävling och plugg har tagit min tid de senaste dagarna. Måste lära mig två tal och läsa en bok tills tisdag. Har haft badminton träning och tävling. Jag har träffat Tove på marieberg och haft det mysigt. Tanken har fallit till bloggen många gånger. Idag när jag kom hem tog jag och bytte ut headern och andrade färger o lite så. Blir alltid mer taggad till att blogga när designen är uppdaterad. Det vet ni som följt mig länge! 
 
Eftersom jag har varit borta från bloggen i fyra dagar, tänkte jag ha någon form av fototävling eller liknande. För att bli lite mer motiverad till bloggen och få inperation av andra fotografer, som ni! Skulle var var något? Gilla om ni skulle tycka att det låter kul och kommentera förslag på vad ni vill ha för bildtävling eller utmaning! 

Svartvitt porträtt

 
 
 
 
På dagens fotolektion gick jag, Vilma och Emma en runda och fotade bilder till våra uppgifter. Svartvitt porträtt i miljö och valfria bilder i svartvitt. Jag fick några riktigt snygga bilder, om jag får skryta lite hahah! ;D Den coolaste blev nog denna, med lite blåst i håret. 

Grön matta, Gröna ögon

 
Efter ungefär 5 dagar med nya kamerahuset, så tvingade jag ut mina bröder för att fota dem i snön. Innan vi gick ut fångade jag några foton på smulan som låg på min gröna matta. Bilderna kom inte i tanken att lägga upp och glömdes bort ett tag. När det inte finns ljus till att fota, kolla igenom gammla bilder och se vad du inte har visat upp.