Försöker få ihop spegeln igen

 
Hej och hallå. Länge sen sist, och anledningen är skolan. Jag har så mycket skolarbeten jag måste få klart innan skolans slut och på det har jag ett jobb att åka till nästan varje helg. Så just nu är mitt liv som spegeln jag krossade och nu försöker jag bara få ihop bitarna igen. Jag tyckte att challengen blev för mycket att hålla ordning på i skolstressen. Men jag tyckte verkligen om challengen. Det var roligt att ha något att fota varje dag. Jag kommer nog ta upp en likande challenge i sommar, fast kanske under 10 dagar istället för 30. Tanken är att jag ska ta körkort under sommaren också, så vi får se vad jag hinner med. Hursomhelst så kände jag att jag kanske skulle ha nämt något innan jag bara försvann. Jag lever. Nästan, det känns lite som att jag drunknar i uppgifter. 

21: Faceless self portrait

Dagens Challenge: ansiktslöst självporträtt
Om ni undrar vad jag har framför ansiktet så är det en spegelbitar. Jag krossade en spegel för två bilder, en till skolan och denna. Var lite osäker på hur jag skulle redigera bilden, får klura på det ett tag så lägger jag ut en ny bättre redigering i ett inlägg. 

20: In your bag

Dagens Challenge: I min väska (kameraväska)
Detta skulle komma upp igår, men jag hade fullt upp igårkväll med träning och annat. Här är den i alla fall! :) 

19: Something I want

Dagens challenge: något du vill ha
Jag tycker att vissa av utmaningarna på denna listan är väldigt konstiga. Dels för att hur ska jag fota en rutin eller något jag vill ha? Jag har ju inte det jag vill ha hemma liggandes i en låda liksom. Men jag gjorde en litsa på några av de saker jag vill ha mest just nu och fotade av den.