Genom ett förstoringsglas

När jag tog kameran idag, och skulle fota ville till en skoluppgift, upptäckte jag att den var dammig. Det är ett tecken på att den har används alldeles för lite. Det måste jag verkligen ändra på! Men om jag ska skylla på nått så är det vädrets fel. Det har varit så tråkigt och oinspirerade till fotografering. Framför allt nu när det är lite mörkare ute och jag vill fota stjärnor från kvarntropshögen. Men snart är det höstlov och ett rum ska renoveras och jag hoppas på att solen ska kolla fram bakom molnen så att fina höstbilder kan knäppas. Jag är så taggad på höstlov! 

Bland höstlöven

Min lilla busunge 
 
Skoluppgifter klara och inskickade. Klar med bilder som hela skolan ska få se. Är super nervös för det, några av de bilderna jag tog är jag inte jättenöjd med. Vi får se hur det går.. >.< 
 
Jag har fått jättemycket inspirartion till att fota. Jag vill ut och fota månen eller stjärnor, och så vill jag också ut och fota självporträtt. Det var ett tag sen och jag har inte tagit några "riktiga" självporträtt utan tandställningen. Och det var ju ett tag sen jag tog bort den. Vill även fånga den fina hösten på bild. Jag vill leka lite mer med fjärrulösaren, så glad över att jag köpte den där lilla grejen. Älskar den! 
 
det blev ett flummigt inlägg idag, hehe. 

Allt har stannat upp

 
Det känns som att jag har lagt allt på hyllan. Det känns som om jag sitter och väntar på att mitt rum där nere ska bli klart, så jag kan fota fina bilder på mitt rum. Det känns som om jag inte får någon inspiration i mitt nuvarande rum. Jag behöver nog förändring, för att komma ur den här svackan. Jag har så mycket jag vill göra. Testa att fota stjärnhimmel, på toppen av kvartorpshögen eller vid Södersjön. Jag vill pyssla och köpa saker till rummet. Jag vill bara vara kreativ. Men saker stoppar mig och ibland är jag inte ens säker på vad källan till det är. 
 
 
Har planer om att ladda upp videos om hur jag redigerar. Vad vill ni se?