Blå blommor i rabatten

 
Igår när jag gick mig en tur i trädgården, uppäckte jag blåsippor i vår rabatt. Jag knäppte några bilder och nu inser jag att jag skulle ha knäppt några mer. Vissa utav bilderna var inte helt i fokus och några var bara inte fina. Jag får nog fler chanser! ;)

Små vårtecken

 
Att komma från ett vinterlandskap till ett vårlandskap, är ganska underligt. Eftersom jag har varit uppe i fjällen den senaste veckan, så är jag inte "van" med att se en grön gräsmatta utanför fönstret. Inte heller alla dessa små vår tecken. Idag var det tex 18 grader ute, vi hade en öppen dörr(som vi brukar ha när värmen kommer) och solen var framme. Dock var jag inne hela dagen för att skicka in skolarbeten och börja skriva en krönika till mediaproduktionen. Men jag ska inte ljuga, jag kollade en film också. 
 
Det känns lite konstigt att man ska vara tillbaka till skolan imorgon. Lovet har precis börjat, eller? Men det ska bli skönt att komma tillbaka till badminton träningarna och till alla rutiner. Och nu när det börjar bli lite varmare kanske man kan ta sig en springtur efter skolan. Man kan sitta i solen och läsa en bok, man kan gå långa promenader även om klockan är 7. Solen är nu framme vid den tiden. Nu är våren här och jag ska njuta. Fram med jeans jackan! 

Påsklovet

 
Jag är nu hemma efter ca 10 dagar uppe i sälen. Jag sitter i min älskade säng igen och har endast en lovdag kvar på mitt påsklov. Jag har åkt skidor i nästan hela Sälen(tandådalen, hundfjället, lindvallen och stöten) och igår var jag i Norge och fick åka på Trysils vackra topp. Jag är trött i hela kroppen och ska verkligen ta vara på min sista lovdag. 
 
Kommer ni ihåg att jag fotade med Isabelle för typ 4 veckor sedan? Nu har jag äntligen fått mina bilder och det kanske blir en ny header! Vi får se vad jag kan hitta på. Men nu ska jag ta och sova. Godnatt! 

Light

 

Sitter just nu i en stuga i stöten. Har åkt skidor i tandådalen med familj och vänner i tre dagar. Nu väntas det en hel vecka i stöten med Tove och hennes familj. Sen så drar vi troligtvis till trysil på lördag. Jag är riktigt taggad! Nu väntas sängen och en djupnatts sömn.