Nyår!

Lite sådär smått fula bilder. Jag var bara tvungen att ta några bilder, men jag kan inte säga att dom är vackra, för det är dom inte.
Jag testade någor nytt idag. Kan ni se vad det är? Jo, vingade eyeliners, heter det så? Vingade eyliner? Aja, stuntsamma. Sådär nu till nyår och allt!
 
Idag kommer Emma och hennes familj hit för att fira nyår tillsammans med oss. (y) Dom kommer snart och jaaaaaaaag kan inte fatta att det snart är 2014. 2014. Jag är snart 15 år och ska börja 9:an detta år. 2013 har gått fort. Dåliga och bra saker har hänt, jag minns fortfarande den dagen Linn hoppade framför tåget, jag minns dagen i varenda detalj. Det var hemskt! 

Men nu ska vi inte tänka på det, det är nyår och på nyår ska man ha kul men vänner eller familj. :) Ha en bra nyår!

Min tavla, full med bilder!

Änkligen har jag fyllt min tavla med bilder. Tack vare min fotoskrivare! Jag är så nöjd. Först tänkte jag ta typ bilder på blommor och lite så, men det är ju roligare med djur och människor. Så detta blev resultatet. Flera tavlor kommer nog komma upp i mitt rum. 
På tal om annat. Idag ska vi åka till marieberg och då ska jag passa på att gå in på ikea och kolla på byrån och klädställningen, och lite tillbehör till de. Jag hoppas på att få med mig dem hem. 
Jag vill verkligen göra om i mitt rum! ♥

Black and White

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det kanske inte är världens bästa kvallite på bilderna. Men det är svårt med skärpa om man inte har en fjärrlulösare. Men det funkar. 
Inte så nöjd igenkligen men de här bilderna var bäst av de jag tog. Lite anorlunda än vad jag brukar göra.