Solskenet i romme

 
Jag har haft en helt underbar helg i romme. Det har varit så kul att träffa alla vänner och åk skidor, som man inte gjort på ett år. Nu är jag tillbaka i skolan och försöker komma upp med ideér till ett grupparbete. Lite svårt bara när de andra knappt pratar. Men jag hoppas att det löser sig. 
 
Tre veckor kvar till påsklov. Då drar jag till stöten med Tove, ska bli riktigt kul! 

Påväg till Romme


Nu sitter vi i bilen påväg till Romme. Det blir tre dagar där med mycket skidåkning. Så bloggen blir inte så uppdaterad under dessa dagar. Men kanske eftersom jag fått en ny mobil så kommer det nog en update med bilder från dagen. Vi får se! 


Promenad i solskenet

 
Idag vaknade jag upp till sång, frukost på sängen och födelsedagspresenter. Solen var inte framme än men en blå himmel var utanför fönstret. Senare fick jag en fin tårta som det stod 17 på, med godisar. Och utanför fönstret kom solen äntligen fram. Mamma och Pappa åkte till jobbet och jag fick gå med Ville till fritids och Dennis cyklade till affären.
 
 
När jag lämnat Ville och kommit hem satte jag på musik och dansade, som man brukar göra när man är ensam hemma. Efter en stund satte jag mig och rita. Det blev en ny logga till hemsida och blogg. Tove kom hit efter hon varit i stallet. Vi bestämde oss för att ta en promenad i vårvädret. Nu kommer mamma snart hem och vi ska ta lite tårta, äta lite popcorn och sätta på någon film. En mysig födelsedag tycker jag. 
 

 
Min logga förresten! Jag målade själva huvudet för hand och sedan skannade jag bilden i skrivaren in i datorn. Fixade lite text och sedan var det klart! 

Mat i alla dess former

 
Brunch, toast, hemmagjorda nuggets, dubbel kladdkaka och kina muren på det.
Igår kom Erika, Alva och Emma hit för två dagar födelsedags firande. Vi har ätit god mat, så man nästan spricker. Vi har haft en liten femkamp, och i den vann Erika med 3 poäng. Vi har myst och pratat och bara haft det bra. 
Idag åkte vi iväg till Örebro och klättrade klätter vägg. Och nu på kvällen åt vi middag på Kina Muren, med fler goda vänner! Haft det duper kul dessa två dagar. Saknar alla redan! 
 
Imorgon blir det min tur att fylla 17. Känns lite sjukt ändå, jag 17 år? Näääää.. ;)