Officiell fotogarf

I helgen har jag sett många ponnys och hästar. Jag var nämligen den officella fotogarfen på hopptävling! Det var så kul men samtidigt krävande. Jag gick hem trött på både lördag och söndag. Och nu känner jag mig mer stressad än någonsin! Jag har bröllopsbilder att redigera och två fulla mappar med hoppbilder som måste bli klara. Sen har man skolan på det. Men det är bara att bita ihop och vänta sig lite tålamod från ryttarna. Ska nog be om hjälp från Tove, om hon har tid att sitta med några bilder. 
 
Åh jag är så sugen på att ta nya headerbilder! Hoppas jag hittar tid att göra det snart, men först redigera bröllopsbilder! 

To do list

På senaste tiden har jag lagt tid på att redigera bröllops bilderna. Jag vill att de ska få se resultatet så snart som möjligt. Jag har även haft en to do list till varje dag, jag känner att jag har mer kontroll på var jag gör och vad jag har planerat att göra. Det känns bra att veta vad jag har tänkt att göra och vill göra, jag känner min mer organiserad. Och som ni ser har inte bloggandet varit min stösta prioritet.
Men min tanke är att jag ska skriva ihop ett photoshop inlägg, där jag förklarar lite om de verktygen jag använder flytingt till mina bilder. Har ni något som ni vill att jag ska fokusera på och förklara mer? Kommentara gärna! :D 
 
På onsdag (om vädret tillåter) vill jag fota. Nya självporträtt, eftersom förra gången hade jag tandställning och nu har jag inte! Sen har jag tröttnat på headern, som vanligt haha! ;)