Nora

Igår var jag med mamma till Nora. Vi ville göra något och ja, vi hamnade i Nora. Stötte på rally och Tony Irving. Mamma och jag tyckte att så mycket behövde inte Nora göra bara för att vi kom till stan ;) Nora glass och jordgubbar blev det också. Sen lite antik shopping på de. Kameran lämnade aldrig väskan. Därmed inga bilder och jag ångrar att jag inte tog upp kameran. Tänkte liksom inte på den. Skärp dig Lina! 
 
Nämen, Tony Irving var på en ny öppnad bil affär och dansade lite. Mamma och jag tog lite bilder och sen stack vi haha. Skulle dock vilja ha tagit en bild med Tony.. LINAAA... Hon är inte kolk i huvudet alltså. 
 
Vad jag fick hem var ett par glasburkar till glas. Ja, ni vet sånna som många har. Bilder på dem kommer inom kort! :) Annars var gårdagen bra. En mysig dag i Nora helt enkelt. 

Måste bli bättre på att blogga

Känns som varje gång jag öppnar blogg.se och ska blogga skriver jag att jag är dålig på att blogga och det kommer upp kanske bara ett inlägg per vecka. Ja, jag har blivit jätte dålig på att blogga. Eller så har jag träffat vänner och hittat på andra saker än att sitta inne och blogga. ;) Men jag känner ändå att jag måste bli bättre på att blogga. Ett inlägg per vecka är inte okej.
 
 
Mitt sommarlov har annars varit jättebra och jag känner att jag har hittat på ganska mycket. Träffat männsikor och spelat speedminton med min bror, ja ni vet sånna små saker. 
Idag är jag jättesugen på att ta självporträtt. Jag vill göra dem lite intressantare. Men tyvärr har jag ingen idé än. 
Hur brukar ni göra för att få ideér? Behöver lite tips. ;)

Mina bästa polare

Överraskninsfest igår för Kevin som fyller idag. Han fick pussel, böcker, fotoram och ett presentkort med en pizza kväll med gäänget!
Härliga människor det där alltså! 

Hatare kommer hata

"men jag bara höjer volymen och stirrar tillbaka"
 
Bal imorgon. Skolavslutning på Torsdag. Sista kvällen med klassen på torsdag. Börja på gymnastiet i höst. Nya klasskamrater. Mycket känslor om att sluta nian, alltså.