Midsommar

 
Det var en vecka sen midsommar var, men bilderna jag tog blev aldrig publicerade. Tanken var att jag skulle göra ett inlägg dagen efter men det glömdes bort. Nu sitter jag här i sängen, sjuk. Det är så typiskt av mig att bli sjuk. Jag kunde ha hittat på något roligt, som att åka på en liten roadtrip med Tove. Aja, flera chanser finns! 

Allt och lite till

fina lilly
 
Sommardagarna går och på fredag är det midsommar. Mina dagar bestått av jobb och att chilla med Tove. Under veckorna har jag inte hittat tid till att blogga och jag har heller inte fått någon inspiration. Jag hoppas att jag finner den snart så jag kan få upp mycket inlägg åt er! :D 
 
Ja, vad har hänt på senaste tiden då? Jo, jag har faktiskt kommit ut lite mer som fotograf och många har köpt bilder av mig. Så det är riktigt kul! Jag hoppas på att det kan bli några fotograferingar här i sommar. Sen har jag ett bröllop att se fram emot, i augusti. :D 
 
En sak jag måste göra snart, är att ta en ny header bild. Skulle vilja ha en på mig med en kamera i handen eller liknade. Får se hur det blir, men det vill jag fixa till. Funderar även på att skriva, eller filma, ett inlägg om photoshop och redigering. Har ni några frågor om photoshop? Skriv dem här under i kommentarerna så kanske det kommer en video om photoshop eller redigering! :) 

Sommardagar

 
Dagarna går och det känns som att jag har haft sommarlov i flera veckor. Jag har jobbat, chillat hemma och varit med Tove så mycket som jag kunnat. Vi har träffats varje dag sen sommarlovet startade. Eftersom vi inte har träffats på nästan hela skolåret, passar vi på nu när hon inte har börjat sommarjobba. Jag jobbar nu på torsdag och sedan måndag-torsdag nästa vecka, men jag jobbar inte flera veckor irad så vi kan träffas ändå. :) 
 
 
Annars känner jag mig lite tråkig. Jag kommit in i en svacka för bloggen och fotandet, så jag hoppas att jag kommer över det snart. Till något helt annat fick jag jättemycket inpiration igår för inreding och började slipa mitt nattduksbord, som jag kommer ha sen när jag flyttar ner. Just nu kan jag inte ha ett nattduksbord för min säng är omringad med väggar. Jag är så taggad på att flytta ner. Ni fattar inte. Jag köpte en ny filt idag när jag var på marieberg. Det blev en lila filt och jag tror nog den kan bli fin att ha på sängen i nya rummet! :D
 
Ett flummigt inlägg blev det idag. Men det var ett välbehövligt inlägg, behöver få lite inpiration. Jag tänkte försöka på mig att ta en bil i timmen, imorgon och sedan lägga upp det här sen. :) Vad tror ni om det? 

Chill dag i solen

 
Jag vaknade vid tolv av att pappa kom i mitt rum. Jag gick ner och åt frukost. Jag gjorde en god smörgås med gurka på. Efter jag att fick frukost i magen var det dags att åka till farmor. Vi skulle åka dit och grilla, för min faster Ida var hemma på besök. Pappa sa att vi skulle hugga ved också. 
 
 
Vi kom dit och mina kusiner kom också dit efter den stund. Vi grillade, jag gick och fotade en stund, vi spelade fotboll och vi nöjt av solen. När klockan började komma närmare 18, bestämde vi oss för att inte hugga ved idag (puh! Vilken tur!).
  
 
Sen åkte vi hem, för att jag har två sista grejer till skolan som måste bli klara innan sommarlovet. Jag är klar med en skrivuppgift och den sista gör jag klart imorgon. 
 
Nu är det inte många dagar kvar till sommarlov.