Läger & Semester

Tyvärr kan jag inte blogga och har inte bloggat snart på två veckor. Just nu ligger jag i ett tält på chili/xl lägret.
Förra veckan var jag och min familj i smögen och hade det gött. När vi kom hem hade jag ingenchans att ta upp datorn och blogga. 
Därför har det varit ett jättelångt uppehåll och kommer att bli ett lååång uppehåll här på bloggen. Sorry guys! 

Pappersstäder & Våfflor

Härom dagen åkte pappa och jag till Marieberg. Han skulle köpa färg och en ute matta. Ni vet en sådan man kan ha vid utedörren. Och jag ville ha en bok och nya hörlurar. Jag har klumigt nog tappat bort mina hörlurar.. Letat som en tok och vet inte var jag lagt dem. Så jag behövde verkligen ett par nya! 
På kvällen när pappa och jag kom hem så kom vi hem till våfflor och nyplockade blåbär. Gott gott!

Fotodag

Idag lånade jag Tove till fotograf och bad henne att fota bilder till bloggen. Jag ska välja en header av de bilderna som togs idag. Men jag ska vänta lite. För jag vill gärna fota lite senare ikväll, i solnedgången. Så vi får se om Tove ställer upp igen. Om det inte blir av så väljer jag av de bilderna som redan tagits.
Här är iallafall några av bilderna. :)

Marknad i Mullhyttan

 
 
 
 
 
 
I söndags åkte vi till en marknad i Mullhyttan. Det var en handverkar marknad. Vi fick se hur de gjorde mjöl förr i tiden och vi köpte våfflor som va gjorda på möjlet. De var jättegoda faktiskt. 
Jag tyckte det var mysigt i Mullhyttan. Har inte varit där någon gång, så det var kul att se hur det såg ut oså. 
 
Känner att vi hittade på mycket i helgen. Det var kul att ha något att göra. Jag gillar inte att sitta inomhus alla dagar. Ibland kan det var skönt att vara försig själv och kolla på serier. Men inte alla dagar i veckan. ;) .