Polaroidbilder

Något som jag vill köpa är en polaridkamera. Min tanke är att ha massor av polaridbilder i mitt rum och det vore så mycket roligare att ta några bilder med en polaridkamera. Visst man kan skriva ut bilder, som jag gjort på bilden men det känns mer äkta med en polaridkamera. Har ni någon polaridkamera? 

Hela världen tillhör mig

 
 
Lördag, molningt och mycket bra musik i öronen, kan det bli bättre? Tove har den bästa svenska listan på spotify, det är både nya låtar och gamla som en lyssnade på när vi var mindre, tex som diamant här ovan. Idag ska jag göra dagen prudoktiv. Jag ska plugga, ja på en lördag, rensa byrån och mycket mer. Tänkte försöka få till en liten logga också. Jag skulle helst vilja måla den själv, men det är lite svårt utan en ritplatta. Det är sååå mycket enklare med en sådan.
 
Men i alla fall, jag vill få mycket gjort idag. Kanske att jag drar ut på en promenad, man måste ju komma ut lite. Nu på förmiddagen har jag burit in ved i källaren, redigerat bilder till både facebook, hemsida och blogg. Så nu är det bara att fortsätta vara produktiv och få saker gjorda. Då kan man ha en lugn dag imorgon. 

Pink all over the place

Idag åkte jag till Örebro vid halv ett tiden för att prova skor och sedan för att möta upp Isabelle för en fotografering. Vi hade sen innan pratat om att fota i stan, gränder och vid husväggar, och så blev det. Vi hittade en gränd där nästan inga männsikor gick och började fota. Jag blev sååå glad när jag såg denna rosa väggen i gränden. Jag är helt kär i gammelrosa och pastell rosa. Fullkomligt älskar det! Isabelle smälter in i väggen också, haha! ;) Det blev super fiint tycker jag. Om ni har märkt det så har jag ett pågående teama, både på blogg och rum, rosa all over the place! Just nu är tänken att rosa ska vara ett tema i mitt rum. Tänkte också byta header till en av bilderna vi tog idag, får se vilken det blir då jag inte har fått bilderna än, men snart hoppas jag! Men rosa ska det bli! 

Dröm sött

Nikon D7100, 50mm 1,8 
 
Nu ska jag krypa ner i denna underbara säng och sova i några timmar. Go natt