Måla fram ditt porträtt

 
För några månader sedan publicerade jag inlägget Something new med bilder som den här över. Jag har fick en fråga på hur jag gjorde redigeringen och har tänkt länge på att göra den egen video om det. Men jag tycker att denna video från moderskeppet är mycket lättare att förstå och inte alls lika lång som min skulle bli. 
 
Sanna beskriver i videon hur ni laddar ner penslarna och hur du går tillväga för att skapa ditt porträtt. 
 
 
Penslarna som jag & Sanna använde kan du hitta HÄR! Ni kan ju såklart använda andra penslar som ni gillar bättre. Då är det bara att gå in på brusheezy.com och leta efter dina favoriter.
 
 
Det ända du behöver för att skapa en sådan bild är: en fotad bild (helst vid en vit vägg). penslar du gillar, photoshop & lite fantasi.
Sen är det bara att sätta igång att skapa. 

Blue lights

För ungrfär två veckor sedan hängde jag med Tove på elshow i Karlslund. Alla lampor var släckta och facklor lyste upp istället. Det var vid ett ställe som de hade lagt ut ljus i en dam och sedan hade de en blå lampa riktad mot ljusen. När vi gick bakom ett träd skapde det är häftig effekt och jag var tvungen att stanna upp och knäppa några bilder. 

In the studio

Emma och jag hade en liten snabb tur in i studion i torsdags. Jag blev fotad av Emma till en skoluppgift. Vi ska nämligen göra vårat eget magasinomslag och då ska en ha sig själv på omslaget. Min tanke är att göra ett omslag för ett modemagasin, höst addition. Jag hoppas jag fick till den känslan i bilden. Jag kan visa resultatet när jag är klar med omslaget. Det ska till lite mer retusch och sedan ska även rubriker och text adderas innan det är klart. 

Work in progress

 
Jag kommer att hålla på att ändra i designen lite smått under en period. Den kommer inte vara perfekt under ett tag, men jag känner att jag vill ändra och hålla på tills jag blir riktigt nöjd.