Ska ett vattenkrig utlösas?

 
En bild på min bror när han spelar fotboll med far sin.
 
Imorron är det dags. För våran årliga femkamp med våra vänner från två andra familjer. I år är vi hos Emmas familj och har kampen. Vi vet inte vad som väntar imorgon. Alla grenar är en överraskning. Helena (mamman) skickade ett sms till oss och avslöjade att vi skulle behöva ombyte.Alltså att det kan bli blött. Hmm..Tänkarna började snörra i huvudet.
Ska det bli vattenkrig? Det kommer bli såååå kul! Det är jag säker på!
 
Plus att det blir en "sleepover". Jag och min familj ska sova över hos Emma & Co. Vi får se om Uffe & Co också sover över. Såklart ska kameran med!!
 
Har ni någon tradition med familj eller vännerna? 
 

Örsta ponnyutställning, II

 
Här har ni några av mina favorit bilder från ponnyutställningen. Det jag älskar just med dom här bilderna att det är så bra ljus. Hästarna ser ju så glada ut också. :) 
 

Rösta gärna!

 
 
 
 
Jag är en av finalisterna i fototävlingen på doubleup.blogg.se. Nu är det upp till läsarna att rösta på den bästa bilden. Ni kan gå in och rösta HÄR!
Kommentarerna är hemliga tills vinnarna kommer upp på deras blogg. Röstningen avslutas torsdagen den 3 juli kl 23:59. Sååå om ni är snälla att gå in och rösta på min bild! :) Tack på förhand!