Tillbaka till verkligheten

 
Hallå till alla er som fortafarnde tittar in här! Mycket har hänt under sommaren och mycket kommer att hända det kommade skolåret. För jag börjar nämligen 3:an på onsdag, vilket känns helt sjuk. Men tillbaka till sommarlovet. Jag har för det mesta jobbat hela sommaren, men jag har även hunnit gjort mycket ändå. Jag har åkt till Gotland vilket är ett sånt otroligt fint ställe! Jag kommer definitivt åka tillbaka för att se mer raukar och även en längre visit vid Blå lagunen. Det var så otroligt vackert där!

 
Under sommaren har jag haft otroligt många myskvällar med vänner, badat mycket, köpt mycket grejer för lönen och det är bara några av de sakerna jag gjort. Det som jag kanske inte prioriterat lika mycket är bloggen och uppdateringen här. Vilket kanske kommer fortsätta i samma riktning, jag vet inte riktigt. Vi får helt enkelt se. Just nu fick jag ett infall och det känns skönt att skriva av sig lite. Har inte skrivit på något hela sommaren, förutom sms förstås. Men annars ingenting, jag tror att jag inte ens har öppnat min dator under sommaren heller. Bara för överföringar av bilder.
På tal om bilder, har jag köpt något som jag längtat efter såååå länge! Mitt absoluta favoritköp som jag gjort denna sommaren är en POLAROID KAMERA! Hur länge har jag inte tjatat om en sådan? Kanske inte så mycket här på bloggen (eller?), men oj vad mycket jag har längtat efter en! Helt klart värt pengarna! 
 
 
Snacka om att jag kommer bränna alla mina pengar på film till denna goding! Min sommar har varit superbra, trots allt jobb. Nu ska jag ta ledigt de kommande dagarna innan skolan börjar och man måste komma tillbaka till verkligheten igen.